Nieuws

Blijf op de hoogte van al het scrabble en Scrabblehulp.nl nieuws.

 • Joker, Blanco letter, sterretje... Maar hoe dan?

  We krijgen best regelmatig vragen over hoe en waar je een blanco letter kunt invullen. Het heeft ooit op de site gestaan maar ik kan het nu inderdaad ook niet terug vinden. Dit gaan we aanpassen en hieronder alvast een kleine uitleg.

  Stel je hebt deze letters op je scrabble bord of app: "scrbble" én de blanco letter. Je kan dan zoals in de onderstaande afbeelding te zien is de blanco letter invullen als een: (een sterretje).

  Schermafbeelding 2018-12-09 om 22.38.20.png

  Je mag maximaal twee sterretjes (of wel blanco letters) gebruiken per woord.

  Hopelijk is het duidelijk zo. Mochten er nog vragen zijn neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

  Groet,

  Erik

 • Snelheid website

  Hi,

  Ik heb vandaag een kleine aanpassing aan het zoek script gemaakt waardoor het zoeken met bijvoorbeld 10 letters van 16 seconden naar 4 seconden is gegaan! Whoohoo! Ik ben er heel blij mee in ieder geval. Jullie vast ook, want dat betekend minder wachten en sneller spelen.

  Groet,

  Erik

 • Advertenties?

  Zie ik nu een advertentie?

  Ja dat klopt. Heel af en toe komt er een donatie binnen wat natuurlijk super is. Maar het blijkt niet genoeg te zijn voor het betalen van de hostingkosten. Ik heb daarom gekozen om toch, na lang wikken en wegen, advertenties toe te voegen aan de site...

  Ik ben er zelf geen voorstander van en was ook altijd heel blij met het feit dat het zonder advertenties kon. Hopelijk vinden jullie de advertenties niet al te vervelend en blijven jullie lekker gebruik maken van Scrabblehulp.nl

  Groet,

  Erik

 • Bedankt voor jullie hulp

  Beste scrabblehulp gebruikers,

  Ik wil jullie toch nog maar eens bedanken voor de steun en donaties die zo af en toe binnenkomen. Op die manier kan de site voort blijven bestaan en kost het mij niet te veel geld om de site in de lucht te houden.

  Blijf dit vooral doen zodat de site bereikbaar blijft.

  Nogmaals bedankt en veel scrabble plezier!

  Groet,

  Erik