Nieuws

Blijf op de hoogte van al het scrabble en Scrabblehulp.nl nieuws.

 • Joker, Blanco letter, sterretje... Maar hoe dan?

  We krijgen best regelmatig vragen over hoe en waar je een blanco letter kunt invullen. Het heeft ooit op de site gestaan maar ik kan het nu inderdaad ook niet terug vinden. Dit gaan we aanpassen en hieronder alvast een kleine uitleg.

  Stel je hebt deze letters op je scrabble bord of app: "scrbble" én de blanco letter. Je kan dan zoals in de onderstaande afbeelding te zien is de blanco letter invullen als een: (een sterretje).

  Schermafbeelding 2018-12-09 om 22.38.20.png

  Je mag maximaal twee sterretjes (of wel blanco letters) gebruiken per woord.

  Hopelijk is het duidelijk zo. Mochten er nog vragen zijn neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

  Groet,

  Erik

 • Excuses voor het ongemak

  Beste bezoekers,

  Door een voor mij nog onbekende storing in de hosting omgeving heeft de site er vanaf 14 uur uit gelegen. Ik kwam er zelf om 21:30uur achter. Ik heb wat instellingen aangepast in de hosting omgeving en nu doet het de site het weer. 

  Nogmaals onze excuse en ik ga dit nog even opnemen met de hostingprovider.

  Veel Scrabble pleizer.

  Groet,

  Erik

  Scrabblehulp.nl

 • Snelheid website

  Hi,

  Ik heb vandaag een kleine aanpassing aan het zoek script gemaakt waardoor het zoeken met bijvoorbeld 10 letters van 16 seconden naar 4 seconden is gegaan! Whoohoo! Ik ben er heel blij mee in ieder geval. Jullie vast ook, want dat betekend minder wachten en sneller spelen.

  Groet,

  Erik

 • Advertenties?

  Zie ik nu een advertentie?

  Ja dat klopt. Heel af en toe komt er een donatie binnen wat natuurlijk super is. Maar het blijkt niet genoeg te zijn voor het betalen van de hostingkosten. Ik heb daarom gekozen om toch, na lang wikken en wegen, advertenties toe te voegen aan de site...

  Ik ben er zelf geen voorstander van en was ook altijd heel blij met het feit dat het zonder advertenties kon. Hopelijk vinden jullie de advertenties niet al te vervelend en blijven jullie lekker gebruik maken van Scrabblehulp.nl

  Groet,

  Erik