Hulp gezocht voor een sportief goed doel

Beste Scrabblehulp gebruikers,

Aankomende zomer gaat een nichtje van mij vanuit school voor een actie genaamd ColSensation de Mont Ventoux beklimmen. De actie is een initiatief van Stichting Team Doelbewust dat gevestigd is in Roosendaal. Het doel is om geld op te halen voor de bestrijding van de ziekte kanker. Het is een soort sponsorloop en om mee te kunnen doen moet ze een bedrag van €750,- ophalen. Hiervoor wil ik graag jullie hulp vragen.

https://www.colsensation.nl/leden/sophievangurp/

Kort uitgelegd is ColSensation een evenement dat sinds 2012 jaarlijks plaatsvindt. Dit jaar is een bijzondere editie, namelijk de 10e. Deelnemers gaan lopend of fietsend de Mont Ventoux op. Het doel is zóveel geld ophalen dat het een impact creëert. Zo zegt de organisatie: “Wij dromen van een wereld waarin kanker beter te genezen is en waarin kankerpatiënten een betere kwaliteit van leven hebben.” Van al het geld dat wordt opgehaald, gaat een deel naar kanker gerelateerde doelen hier in de omgeving en een deel naar KWF. Voor meer informatie en een video die je kan bekijken is hier een link naar de website:

https://www.colsensation.nl/

Om haar persoonlijke doel van €750,- te halen, wil ik jullie vragen om haar alsjeblieft te helpen. Dat kan op verschillende manieren.

Ze heeft op de website een persoonlijke pagina waar ze direct donaties kan ontvangen:

https://www.colsensation.nl/leden/sophievangurp/

Mocht je een bedrijf kennen dat mijn nichtje mogelijk zou willen sponsoren, zou je mij daar misschien mee in contact kunnen brengen?

Alvast erg bedankt voor jullie hulp en ik zal het jullie laten weten als mijn nichtje haar doel heeft gehaald.